Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ZINGIBERACEAE Amomum spp.  


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 20 of total 22 item(s) found
ถ้าต้องการข้อมูลเพิ่มเติม กรุณาติดต่อที่สำนักงานโดยตรง

1. J ETHNOPHARMACOL 2015 Vol.176(),499-507  $60851 [Full]
    - YOUZHAO JIANG,LIU CHEN,HUI WANG,ET AL.
    - LI-GAN-SHI-LIU-BA-WEI-SAN IMPROVES NON-ALCOHOLIC FATTYL IVER DISEASE THROUGH ENHANCING LIPID OXIDATION AND ALLEVIATING OXIDATION STRESS.
2. J COSMET SCI 2015 Vol.66(4),219-31  495849 [Abstract]
    - LEELAPORNPISID PIMPORN;WICKETT R RANDALL;CHANSAKAOW SUNEE;ET AL.
    - POTENTIAL OF NATIVE THAI AROMATIC PLANT EXTRACTS IN ANTIWRINKLE BODY CREAMS.
3. J ETHNOPHARMACOL 2013 Vol.145(),653-62  $44102 [Full]
    - HYEONG-GEUG KIM,JONG-MIN HAN,HYE-WON LEE,ET AL.
    - CGX, A MULTIPLE HERBAL DRUG, IMPROVES CHOLESTATIC LIVER FIBROSIS IN A BILE DUCT LIGATION-INDUCED RAT MODEL.
4. PHYTOTHER RES 2013 Vol.27(),1854-62  $48546 [Full]
    - HYEONG GEUG KIM,JING HUA WANG,JONG MIN HAN,ET AL.
    - CHUNGGAN EXTRACT (CGX), A TRADITIONAL KOREAN HERBAL MEDICINE, EXERTS HEPATOPROTECTIVE EFFECTS IN A RAT MODEL OF CHRONIC ALCOHOL CONSUMPTION.
5. PLANTA MED 2013 Vol.79(),P102  484755 [Abstract]
    - S AHMAD , M SINGH , R PARVEEN
    - VALIDATION OF CARDIO PROTECTIVE ACTIVITY OF STANDARDIZED EXTRACTS OF UNANI MEDICINAL PLANTS LISTED IN IBN-E-SINA'S TREATISE.
6. NAT PROD COMMUN 2013 Vol.8(2),265-7  492805 [Abstract]
    - SINGTOTHONG,CHAKKRAPAT;GAGNON,MICHEL J.;LEGAULT,JEAN.
    - CHEMICAL COMPOSITION AND BIOLOGICAL ACTIVITY OF THE ESSENTIAL OIL OF AMOMUM BIFLORUM.
7. SHIPIN GONGYE (SHANGHAI, CHINA) 2012 Vol.33(3),106-8  482588 [Abstract]
    - ZHANG,DAN;DONG,WENBIN;JIN,LEI;ET AL.
    - ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF 40 CHINESE HERBS IN VITRO AND THEIR APPLICATION IN PERRY.
8. ENERGY PROCEDIA 2012 Vol.17(Pt. B),1811-6  $56910 [Full]
    - ZHANG,DAWEI;DONG,WENBIN;ZHANG,DAN;ET AL.
    - SCREENING OF NATURAL ANTIOXIDANTS AND APPLICATION IN THE COURSE OF PERRY BREWING.
9. FOOD RES INT 2011 Vol.44(),530-6  $34483 [Full]
    - LU M, YUAN B, ZENG M, ET AL.
    - ANTIOXIDANT CAPACITY AND MAJOR PHENOLIC COMPOUNDS OF SPICES COMMONLY CONSUMED IN CHINA.
10. FOOD CHEM TOXICOL 2011 Vol.49(),1329-34  $35465 [Full]
    - JANG WOO SHIN,JING HUA WANG,HYE JUNG PARK,ET AL.
    - HERBAL FORMULA CGX AMELIORATES LPS/D-GALACTOSAMINE-INDUCED HEPATITIS.
11. FOOD CHEM TOXICOL 2010 Vol.48(),3308-15  $32751 [Full]
    - SHIN JW,WANG JH,KIM HG,ET AL.
    - CGX., A TRADITIONAL KOREAN MEDICINE AMELIORATES CONCANAVALIN A-INDUCED ACUTE LIIVER INJURY.
12. J ETHNOPHARMACOL 2010 Vol.127(),534-42  $28039 [Full]
    - WANG J-H,SHIN J-W,SON J-Y,ET AL.
    - ANTIFIBROTIC EFFECTS OF CGX, A TRADITIONAL HERBAL FORMULA, AND ITS MECHANISMS IN RATS.
13. FOOD RES INT 2008 Vol.41(4),363-70  $18774 [Full]
    - LIU H,QIU N,DING H,ET AL.
    - POLYPHENOLS CONTENTS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF 68 CHINESE HERBALS SUITABLE FOR MEDICAL OR FOOD USES.
14. รายงานการประชุมทางวิชาการ ณ ศูนย์การศึกษาและฝึกอบรมนานาชาติ มหาวิทยาลัยแม่โจ้ วันที่ 29-30 พฤษภาคม 2550 2007 Vol.(),249-53  411328 [Abstract]
    - จักรพันธุ์ จุลศรีไกวัล ไชยวัฒน์ ไชยสุต สุวรรณา เวชอภิกุล และคณะ
    - สมบัติทางกายภาพและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำมันหอมระเหย จากว่านสาวหลง
15. PHARMACOLOGYONLINE 2007 Vol.1(),451-63  $29852 [Full]
    - JOSHI SC,JOSHI V
    - EFFECT OF AMMOMUM SUBULATUM ON OXIDATIVE STRESS AND ATHEROSCLEROSIS IN CHOLESTEROL FED RABBITS.
16. FOOD SCI TECHNOL RES 2007 Vol.13(2),155-61  377179 [Abstract]
    - YU L,SHIRAI N,SUZUKI H
    - EFFECTS OF SOME CHINESE SPICES ON BODY WEIGHTS, PLASMA LIPIDS, LIPID PEROXIDES, AND GLUCOSE, AND LIVER LIPIDS IN MICE.
17. FAMING ZHUANLI SHENQING GONGKAI SHUOMINGSHU CN 1843195 2006 Vol.(),6pp  370948 [Abstract]
    - SUN Y,CHEN J
    - MANUFACTURE OF LIQUID SPICY FLAVORING FROM TRADITIONAL CHINESE MEDICINE.
18. ITE LETTERS ON BATTERIES, NEW TECHNOLOGIES & MEDICINE 2004 Vol.5(6),601-9  405614 [Abstract]
    - KAMETANI S,MATSUI-YUASA I,KOJIMA-YUASA A,ET AL.
    - SCREENING OF SPICE AND HERB EXTRACTS FOR CYTOTOXIC ACTIVITY AGAINST EHRLICH ASCITES TUMOR CELLS AND DPPH RADICAL SCAVENGING ACTIVITY.
19. ACS SYMP SER 2003 Vol.859(),176-89  254664 [Abstract]
    - KIKUZAKI H
    - ANTIOXIDANTS FROM SOME TROPICAL SPICES.
20. อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76  214141 [Abstract]
    - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
    - ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย