Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ORCHIDACEAE Vanilla planifolia  Andr.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 6 of total 6 item(s) found

1. FOOD RES INT 2010 Vol.43(),2437-43  $32782 [Full]
    - AL-NAQEB G,ISMAIL M,BAGALKOTKAR G,ET AL.
    - VANILLIN RICH FRACTION REGULATES LDLR AND HMGCR GENE EXPRESSION IN HEPG2 CELLS.
2. J AGRIC FOOD CHEM 2009 Vol.57(5),1768-74  $22767 [Full]
    - DUDONNE S,VITRAC X,COUTIERE P
    - COMPARATIVE STUDY OF ANTIOXIDANT PROPERTIES AND TOTAL PHENOLIC CONTENT OF 30 PLANT EXTRACTS OF INDUSTRIAL INTEREST USING DPPH, ABTS, FRAP, SOD, AND ORAC ASSAYS.
3. J AGRIC FOOD CHEM 2007 Vol.55(19),7738-43  370881 [Abstract]
    - SHYAMALA BN,NAIDU MM,SULOCHANAMMA G,ET AL.
    - STUDIES ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF NATURAL VANILLA EXTRACT AND ITS CONSTITUENT COMPOUNDS THROUGH IN VITRO MODELS.
4. การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่31, นนทบุรี, 18-20 ต.ค. 2548 2005 Vol.(),  317351 [Abstract]
    - เกรียงศักดิ์ เลิศประภามงคล ลักขณา งิ้วสระ ขจีลักษณ์ เฉียบแหลม และคณะ
    - คุณสมบัติต้านมะเร็งของวานิลลา และสารที่มีโครงสร้างคล้ายกัน
5. J AGRIC FOOD CHEM 2004 Vol.52(7),1872-81  263504 [Abstract]
    - MURCIA MA,EGEA I,ROMOJARO F,ET AL.
    - ANTIOXIDANT EVALUATION IN DESSERT SPICES COMPARED WITH COMMON FOOD ADDITIVES. INFLUENCE OF IRRADIATION PROCEDURE.
6. PCT INT APPL WO 2003077881 2003 Vol.(),60pp  398965 [Abstract]
    - ENNAMANY R
    - METHOD FOR PRODUCTION OF PHYTOALEXINS.