ORCHIDACEAE Vanilla planifolia Andr.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 6 of total 6 item(s) found
1.
FOOD RES INT 2010 Vol.43(),2437-43 $32782 [Full] - AL-NAQEB G,ISMAIL M,BAGALKOTKAR G,ET AL.
- VANILLIN RICH FRACTION REGULATES LDLR AND HMGCR GENE EXPRESSION IN HEPG2 CELLS.
2.
J AGRIC FOOD CHEM 2009 Vol.57(5),1768-74 $22767 [Full] - DUDONNE S,VITRAC X,COUTIERE P
- COMPARATIVE STUDY OF ANTIOXIDANT PROPERTIES AND TOTAL PHENOLIC CONTENT OF 30 PLANT EXTRACTS OF INDUSTRIAL INTEREST USING DPPH, ABTS, FRAP, SOD, AND ORAC ASSAYS.
3.
J AGRIC FOOD CHEM 2007 Vol.55(19),7738-43 370881 [Abstract] - SHYAMALA BN,NAIDU MM,SULOCHANAMMA G,ET AL.
- STUDIES ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF NATURAL VANILLA EXTRACT AND ITS CONSTITUENT COMPOUNDS THROUGH IN VITRO MODELS.
4.
การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่31, นนทบุรี, 18-20 ต.ค. 2548 2005 Vol.(), 317351 [Abstract] - เกรียงศักดิ์ เลิศประภามงคล ลักขณา งิ้วสระ ขจีลักษณ์ เฉียบแหลม และคณะ
- คุณสมบัติต้านมะเร็งของวานิลลา และสารที่มีโครงสร้างคล้ายกัน
5.
J AGRIC FOOD CHEM 2004 Vol.52(7),1872-81 263504 [Abstract] - MURCIA MA,EGEA I,ROMOJARO F,ET AL.
- ANTIOXIDANT EVALUATION IN DESSERT SPICES COMPARED WITH COMMON FOOD ADDITIVES. INFLUENCE OF IRRADIATION PROCEDURE.
6.
PCT INT APPL WO 2003077881 2003 Vol.(),60pp 398965 [Abstract] - ENNAMANY R
- METHOD FOR PRODUCTION OF PHYTOALEXINS.