Thai / English Name  Genus  Biological Activity

GUTTIFERAE (CLUSIACEAE) Cratoxylum spp.  


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 20 of total 21 item(s) found
ถ้าต้องการข้อมูลเพิ่มเติม กรุณาติดต่อที่สำนักงานโดยตรง

1. J AGRIC FOOD CHEM 2016 Vol.64(),8755-62  $68490 [Full]
    - CHOLPISUT TANTAPAKUL,WISANU MANEERAT,TAWANUN SRIPISUT,ET AL.
    - NEW BENZOPHENONES AND XANTHONES FROM CRATOXYLUM SUMATRANUM SSP. NERIIFOLIUM AND THEIR ANTIBACTERIAL AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES.
2. PLANTA MED 2016 Vol.82(),516-23  $64389 [Full]
    - ROONGPETCH KEOWKASE, NATTHIDA WEERAPREEYAKUL
    - CRATOXYLUM FORMOSUM EXTRACT PROTECTS AGAINST AMYLOID-BETA TOXICITY IN A CAENORHABDITIS ELEGANS MODEL OF ALZHEIMER'S DISEASE.
3. ASIAN PAC J CANCER PREV 2015 Vol.16(16),7155-9  $59877 [Full]
    - BUNDIT PROMRAKSA,JUREERUT DADUANG,PONLATHAM CHAIYARIT,ET AL.
    - CYTOTOXICITY OF CRATOXYLUM FORMOSUM SUBSP. PRUNIFLORUM GOGEL EXTRACTS IN ORAL CANCER CELL LINES.
4. TALANTA 2012 Vol.97(),267-72  $58466 [Full]
    - AMATATONGCHAI,M.;LAOSING,S.;CHAILAPAKUL,O.;ET AL.
    - SIMPLE FLOW INJECTION FOR SCREENING OF TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY BY AMPEROMETRIC DETECTION OF DPPH RADICAL ON CARBON NANOTUBE MODIFIED-GLASSY CARBON ELECTRODE.
5. ANALYTICAL CHEMISTRY (WASHINGTON, DC, UNITED STATES) 2012 Vol.84(15),6767-74  $45269 [Full]
    - INTARAKAMHANG,SIREERAT;SCHULTE,ALBERT.
    - AUTOMATED ELECTROCHEMICAL FREE RADICAL SCAVENGER SCREENING IN DIETARY SAMPLES.
6. PHYTOCHEMISTRY 2012 Vol.73(),148-51  $39299 [Full]
    - SUTEE UDOMCHOTPHRUET,PREECHA PHUWAPRAISIRISAN,JIRAPAST SICHAEM,ET AL.
    - XANTHONES FROM THE STEMS OF CRATOXYLUM COCHINCHINENSE.
7. PURE AND APPLIED CHEMISTRY INTERNATIONAL CONFERENCE, PHITSANULOK THAILAND, 14-16 JANUARY 2009 2009 Vol.(),189  437990 [Abstract]
    - EARMRATTANA N,JANWILAWAN S,CHAILUECHA C,ET AL.
    - PRENYLATED XANTHONES FROM CRATOXYLUM FORMOSUM SSP. PRUNIFLORUM.
8. J FOOD COMPOS ANAL 2008 Vol.21(3),229-40  $17971 [Full]
    - MASISUTHISAKUL P,PASUK S,RITTHIRUANGDEJ P
    - RELATIONSHIP BETWEEN ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF SOME THAI PLANTS.
9. BIOL PHARM BULL 2007 Vol.30(4),661-6  $16426 [Full]
    - KUKONGVIRIYAPAN U,LUANGARAM S,LEEKHAOSOONG K,ET AL.
    - ANTIOXIDANT AND VASCULAR PROTECTIVE ACTIVITIES OF CRATOXYLUM FORMOSUM, SYZYGIUM GRATUM AND LIMNOPHILA AROMATICA.
10. THE 2ND SINO-THAI INTERNATIONAL CONFERENCE, KHON KAEN, THAILAND, 2-6 DECEMBER 2007 2007 Vol.(),409-15  411370 [Abstract]
    - TEEPSAWANG S,SRIPANIDGULCHAI K,SRIPANIDGULCHAI B
    - ANTI-ACUTE GASTRIC ULCER EFFECT OF CRATOXYLUM FORMOSUM DYER IN RATS.
11. วารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี 2007 Vol.9(2),54-60  348122 [Abstract]
    - สุดารัตน์ หอมหวน ปาจารีย์ ทองงอก สุธารัตน์ สอนสระคู และคณะ
    - การประเมินฤทธิ์ทางชีวภาพของสารสกัดจากส่วนยอดติ้ว และเถาคัน
12. ASIA PAC J CLIN NUTR 2007 Vol.16(SUPPL.1),37-42  385177 [Abstract]
    - MAISUTHISAKUL P,GORDON MH,PONGSAWATMANIT R,ET AL.
    - ENHANCING THE OXIDATIVE STABILITY OF RICE CRACKERS BY ADDITION OF THE ETHANOLIC EXTRACT OF PHYTOCHEMICALS FROM CRATOXYLUM FORMOSUM DYER.
13. การประชุมวิชาการโครงการปริญญาเอกกาญจนาภิเษก ครั้งที่ 7, จ. ชลบุรี, 20-22 เมษายน 2549 2006 Vol.(),290  387386 [Abstract]
    - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,TRAKOONTIVAKORN G,ET AL.
    - ANTIOXIDANT ACTIVITY EVALUATION OF CRATOXYLUM FORMOSUM DYER. EXTRACT IN OIL AND EMULSION MODELS
14. CONGRESSION ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND 32 ND, BANGKOK, 10-12 OCT 2006 2006 Vol.(),  324423 [Abstract]
    - สุธี อุดมโชติพฤทธิ์ ปรีชา ภูวไพรศิริศาล เสริม สุรพินิจ และคณะ
    - แซนโทนที่มีฤทธิ์ต้านการเกิดออกซิเดชันจากติ้วเกลี้ยง
15. J AGRIC FOOD CHEM 2006 Vol.54(7),2719-25  309760 [Abstract]
    - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,GORDON MH
    - ANTIOXIDANT PROPERTIES OF TEAW (CRATOXYLUM FORMOSUM DYER) EXTRACT IN SOYBEAN OIL AND EMULSIONS.
16. NATURAL PRODUCT RESEARCH, PART B: BIOACTIVE NATURAL PRODUCTS 2006 Vol.20(14),1332-7  347677 [Abstract]
    - PHUWAPRAISIRISAN P,UDOMCHOTPHRUET S,SURAPINIT S,ET AL.
    - ANTIOXIDANT XANTHONES FROM CRATOXYLUM COCHINCHINENSE.
17. KHON KAEN : DEPARTMENT OF BIOCHEMISTRY KHON KAEN UNIVERSITY (สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ) 2006 Vol.(),  422281 [Abstract]
    - TUNGRAISAMEEPRASERT R
    - TOTAL ANTIOXIDANT ACTIVITY OF LOCAL THAI VEGETABLES AND FRUITS
18. PHYTOCHEMISTRY 2006 Vol.67(),470-4  $14525 [Full]
    - MAHABUSARAKAM W,NUANGNAOWARAT W,TAYLOR WC
    - XANTHONE DERIVATIVES FROM CRATOXYLUM COCHINCHINENSE ROOTS.
19. FOOD CHEM 2006 Vol.100(4),1620-9  332667 [Abstract]
    - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,GORDON MH
    - CHARACTERIZATION OF THE PHYTOCHEMICALS AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF EXTRACTS FROM TEAW (CRATOXYLUM FORMOSUM DYER).
20. การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่ 30, นนทบุรี, 19-21 ต.ค. 2547 2004 Vol.(),  317006 [Abstract]
    - จีรเดช มโนสร้อย รุจิดา วิไลรัตน์ เอนก กิจเจา และคณะ
    - การคัดกรองฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากสมุนไพรไทยในตระกูล GUTTIFERAE และ SCHISANDRACEAE