GUTTIFERAE (CLUSIACEAE) Cratoxylum spp.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 20 of total 21 item(s) found
ถ้าต้องการข้อมูลเพิ่มเติม กรุณาติดต่อที่สำนักงานโดยตรง1.
J AGRIC FOOD CHEM 2016 Vol.64(),8755-62 $68490 [Full] - CHOLPISUT TANTAPAKUL,WISANU MANEERAT,TAWANUN SRIPISUT,ET AL.
- NEW BENZOPHENONES AND XANTHONES FROM CRATOXYLUM SUMATRANUM SSP. NERIIFOLIUM AND THEIR ANTIBACTERIAL AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES.
2.
PLANTA MED 2016 Vol.82(),516-23 $64389 [Full] - ROONGPETCH KEOWKASE, NATTHIDA WEERAPREEYAKUL
- CRATOXYLUM FORMOSUM EXTRACT PROTECTS AGAINST AMYLOID-BETA TOXICITY IN A CAENORHABDITIS ELEGANS MODEL OF ALZHEIMER'S DISEASE.
3.
ASIAN PAC J CANCER PREV 2015 Vol.16(16),7155-9 $59877 [Full] - BUNDIT PROMRAKSA,JUREERUT DADUANG,PONLATHAM CHAIYARIT,ET AL.
- CYTOTOXICITY OF CRATOXYLUM FORMOSUM SUBSP. PRUNIFLORUM GOGEL EXTRACTS IN ORAL CANCER CELL LINES.
4.
TALANTA 2012 Vol.97(),267-72 $58466 [Full] - AMATATONGCHAI,M.;LAOSING,S.;CHAILAPAKUL,O.;ET AL.
- SIMPLE FLOW INJECTION FOR SCREENING OF TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY BY AMPEROMETRIC DETECTION OF DPPH RADICAL ON CARBON NANOTUBE MODIFIED-GLASSY CARBON ELECTRODE.
5.
ANALYTICAL CHEMISTRY (WASHINGTON, DC, UNITED STATES) 2012 Vol.84(15),6767-74 $45269 [Full] - INTARAKAMHANG,SIREERAT;SCHULTE,ALBERT.
- AUTOMATED ELECTROCHEMICAL FREE RADICAL SCAVENGER SCREENING IN DIETARY SAMPLES.
6.
PHYTOCHEMISTRY 2012 Vol.73(),148-51 $39299 [Full] - SUTEE UDOMCHOTPHRUET,PREECHA PHUWAPRAISIRISAN,JIRAPAST SICHAEM,ET AL.
- XANTHONES FROM THE STEMS OF CRATOXYLUM COCHINCHINENSE.
7.
PURE AND APPLIED CHEMISTRY INTERNATIONAL CONFERENCE, PHITSANULOK THAILAND, 14-16 JANUARY 2009 2009 Vol.(),189 437990 [Abstract] - EARMRATTANA N,JANWILAWAN S,CHAILUECHA C,ET AL.
- PRENYLATED XANTHONES FROM CRATOXYLUM FORMOSUM SSP. PRUNIFLORUM.
8.
J FOOD COMPOS ANAL 2008 Vol.21(3),229-40 $17971 [Full] - MASISUTHISAKUL P,PASUK S,RITTHIRUANGDEJ P
- RELATIONSHIP BETWEEN ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF SOME THAI PLANTS.
9.
BIOL PHARM BULL 2007 Vol.30(4),661-6 $16426 [Full] - KUKONGVIRIYAPAN U,LUANGARAM S,LEEKHAOSOONG K,ET AL.
- ANTIOXIDANT AND VASCULAR PROTECTIVE ACTIVITIES OF CRATOXYLUM FORMOSUM, SYZYGIUM GRATUM AND LIMNOPHILA AROMATICA.
10.
THE 2ND SINO-THAI INTERNATIONAL CONFERENCE, KHON KAEN, THAILAND, 2-6 DECEMBER 2007 2007 Vol.(),409-15 411370 [Abstract] - TEEPSAWANG S,SRIPANIDGULCHAI K,SRIPANIDGULCHAI B
- ANTI-ACUTE GASTRIC ULCER EFFECT OF CRATOXYLUM FORMOSUM DYER IN RATS.
11.
วารสารวิชาการ มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี 2007 Vol.9(2),54-60 348122 [Abstract] - สุดารัตน์ หอมหวน ปาจารีย์ ทองงอก สุธารัตน์ สอนสระคู และคณะ
- การประเมินฤทธิ์ทางชีวภาพของสารสกัดจากส่วนยอดติ้ว และเถาคัน
12.
ASIA PAC J CLIN NUTR 2007 Vol.16(SUPPL.1),37-42 385177 [Abstract] - MAISUTHISAKUL P,GORDON MH,PONGSAWATMANIT R,ET AL.
- ENHANCING THE OXIDATIVE STABILITY OF RICE CRACKERS BY ADDITION OF THE ETHANOLIC EXTRACT OF PHYTOCHEMICALS FROM CRATOXYLUM FORMOSUM DYER.
13.
การประชุมวิชาการโครงการปริญญาเอกกาญจนาภิเษก ครั้งที่ 7, จ. ชลบุรี, 20-22 เมษายน 2549 2006 Vol.(),290 387386 [Abstract] - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,TRAKOONTIVAKORN G,ET AL.
- ANTIOXIDANT ACTIVITY EVALUATION OF CRATOXYLUM FORMOSUM DYER. EXTRACT IN OIL AND EMULSION MODELS
14.
CONGRESSION ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND 32 ND, BANGKOK, 10-12 OCT 2006 2006 Vol.(), 324423 [Abstract] - สุธี อุดมโชติพฤทธิ์ ปรีชา ภูวไพรศิริศาล เสริม สุรพินิจ และคณะ
- แซนโทนที่มีฤทธิ์ต้านการเกิดออกซิเดชันจากติ้วเกลี้ยง
15.
J AGRIC FOOD CHEM 2006 Vol.54(7),2719-25 309760 [Abstract] - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,GORDON MH
- ANTIOXIDANT PROPERTIES OF TEAW (CRATOXYLUM FORMOSUM DYER) EXTRACT IN SOYBEAN OIL AND EMULSIONS.
16.
NATURAL PRODUCT RESEARCH, PART B: BIOACTIVE NATURAL PRODUCTS 2006 Vol.20(14),1332-7 347677 [Abstract] - PHUWAPRAISIRISAN P,UDOMCHOTPHRUET S,SURAPINIT S,ET AL.
- ANTIOXIDANT XANTHONES FROM CRATOXYLUM COCHINCHINENSE.
17.
KHON KAEN : DEPARTMENT OF BIOCHEMISTRY KHON KAEN UNIVERSITY (สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ) 2006 Vol.(), 422281 [Abstract] - TUNGRAISAMEEPRASERT R
- TOTAL ANTIOXIDANT ACTIVITY OF LOCAL THAI VEGETABLES AND FRUITS
18.
PHYTOCHEMISTRY 2006 Vol.67(),470-4 $14525 [Full] - MAHABUSARAKAM W,NUANGNAOWARAT W,TAYLOR WC
- XANTHONE DERIVATIVES FROM CRATOXYLUM COCHINCHINENSE ROOTS.
19.
FOOD CHEM 2006 Vol.100(4),1620-9 332667 [Abstract] - MAISUTHISAKUL P,PONGSAWATMANIT R,GORDON MH
- CHARACTERIZATION OF THE PHYTOCHEMICALS AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF EXTRACTS FROM TEAW (CRATOXYLUM FORMOSUM DYER).
20.
การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่ 30, นนทบุรี, 19-21 ต.ค. 2547 2004 Vol.(), 317006 [Abstract] - จีรเดช มโนสร้อย รุจิดา วิไลรัตน์ เอนก กิจเจา และคณะ
- การคัดกรองฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากสมุนไพรไทยในตระกูล GUTTIFERAE และ SCHISANDRACEAE