Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ATHYRIACEAE Diplazium spp.  


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 4 of total 4 item(s) found

1. FOOD CHEM 2015 Vol.173(),838-46  $53655 [Full]
    - RATCHANEE KONGKACHUICHAI,RIN CHAROENSIRI,KAMEELAH YAKOH,ET AL.
    - NUTRIENTS VALUE AND ANTIOXIDANT CONTENT OF INDIGENOUS VEGETABLES FROM SOUTHERN THAILAND.
2. J SCI IND RES 2015 Vol.74(3),155-9  $68168 [Full]
    - PRADHAN,S.;MANIVANNAN,S.;TAMANG,J.P.
    - PROXIMATE, MINERAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SOME WILD LEAFY VEGETABLES.
3. INT J FOOD PROD 2013 Vol.16(6),1351-70  486556 [Abstract]
    - ROY,SUBHRAJYOTI;HAZRA,BIBHABASU;MANDAL,NRIPENDRANATH;ET AL.
    - ASSESSMENT OF THE ANTIOXIDANT AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF METHANOLIC EXTRACT OF DIPLAZIUM ESCULENTUM.
4. โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2006 Vol.(),ข  355047 [Abstract]
    - บังอร วงศ์รักษ์ ศศิลักษณ์ ปิยะสุวรรณ์
    - ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน