ATHYRIACEAE Diplazium spp.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 4 of total 4 item(s) found
1.
FOOD CHEM 2015 Vol.173(),838-46 $53655 [Full] - RATCHANEE KONGKACHUICHAI,RIN CHAROENSIRI,KAMEELAH YAKOH,ET AL.
- NUTRIENTS VALUE AND ANTIOXIDANT CONTENT OF INDIGENOUS VEGETABLES FROM SOUTHERN THAILAND.
2.
J SCI IND RES 2015 Vol.74(3),155-9 $68168 [Full] - PRADHAN,S.;MANIVANNAN,S.;TAMANG,J.P.
- PROXIMATE, MINERAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SOME WILD LEAFY VEGETABLES.
3.
INT J FOOD PROD 2013 Vol.16(6),1351-70 486556 [Abstract] - ROY,SUBHRAJYOTI;HAZRA,BIBHABASU;MANDAL,NRIPENDRANATH;ET AL.
- ASSESSMENT OF THE ANTIOXIDANT AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF METHANOLIC EXTRACT OF DIPLAZIUM ESCULENTUM.
4.
โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2006 Vol.(),ข 355047 [Abstract] - บังอร วงศ์รักษ์ ศศิลักษณ์ ปิยะสุวรรณ์
- ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน