Thai / English Name  Genus  Biological Activity

EUPHORBIACEAE Antidesma spp.  


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 12 of total 12 item(s) found

1. TJPS 2016 Vol.40(Suppl.),80-3  $66003 [Full]
    - SAKUNPAK A,PATHOMPAK P,CHAROONRATANA T,ET AL.
    - THE INFLUENCE OF SIX THAI EDIBLE PLANTS ON ANTI-OXIDANT ACTIVITIES AND CHOLESTEROL ESTERASE INHIBITION.
2. FOOD CHEM 2015 Vol.181(),248-55  $55210 [Full]
    - SUJITAR JORJONG,LUCHAI BUTKHUP,SUPACHAI SAMAPPITO
    - PHYTOCHEMICALS AND ANTIOXIDANT CAPACITIES OF MAO-LUANG (ANTIDESMA BUNIUS L.) CULTIVARS FROM NORTHEASTERN THAILAND.
3. INT FOOD RES J 2015 Vol.22(2),618-24  $63343 [Full]
    - SRIPAKDEE,T.;SRIWICHA,A.;JANSAM,N.;ET AL.
    - DETERMINATION OF TOTAL PHENOLICS AND ASCORBIC ACID RELATED TO AN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND THERMAL STABILITY OF THE MAO FRUIT JUICE.
4. THAI J PHARM SCI 2013 Vol.38(SUPPL.),33-6  $49073 [Full]
    - TANWARAT KAJSONGKRAM,SARANYA LAOVITTHAYANGGOON,KUSOL IAMSUB,ET AL.
    - COMPARATIVE STUDIES ON ANTIOXIDANT ACTIVITIES, TOTAL PHENOLICS AND ANTHOCYANIN CONTENT OF FOUR NATIVE FRUITS
5. FOOD CHEM 2013 Vol.140(),507-12  $45625 [Full]
    - KUNCHIT JUDPRASONG,SOMSRI CHAROENKIATKUL,PARUNYA THIYAJAI,ET AL.
    - NUTRIENTS AND BIOACTIVE COMPOUNDS OF THAI INDIGENOUS FRUITS.
6. THAI J PHARM SCI 2012 Vol.36(SUPPL.),24-6  $44069 [Full]
    - PAPONPAT WORASAKUNGIAT,APIRAT JAMNONKOON,WANDEE GRITSANAPAN,ET AL.
    - FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITY, TOTAL PHENOLIC AND TOTAL ANTHOCYANIN CONTENTS OF EXTRACTS FROM MAMAO (ANTIDESMA GHAESEMBILLA) FRUITS.
7. J MED ASSOC THAI 2012 Vol.95(Suppl 1),S147-53  $61615 [Full]
    - DECHAYONT BHANUZ;HANSAKUL PINTUSORN;ITHARAT ARUNPORN
    - COMPARISON OF ANTIMICROBIAL, ANTIOXIDANT ACTIVITIES AND TOTAL PHENOLIC CONTENT OF ANTIDESMA THWAITESIANUM FRUIT EXTRACTS BY DIFFERENT METHODS.
8. JOURNAL OF FRUIT AND ORNAMENTAL PLANT RESEARCH 2011 Vol.19(1),85-99  $61613 [Full]
    - BUTKHUP,LUCHAI;SAMAPPITO,SUPACHAI.
    - CHANGES IN PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES, POLYPHENOL COMPOUNDS AND ANTIRADICAL ACTIVITY DURING DEVELOPMENT AND RIPENING OF MAOLUANG (ANTIDESMA BUNIUS L. SPRENG) FRUITS.
9. FOOD CHEM 2010 Vol.118(1),147-52  $25153 [Full]
    - NUENGCHAMNONG N,INGKANINAN K
    - ON-LINE HPLC-MS-DPPH ASSAY FOR THE ANALYSIS OF PHENOLIC ANTIOXIDANT COMPOUNDS IN FRUIT WINE: ANTIDESMA THWAITESIANUM MUELL.
10. วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2010 Vol.8(2),46  475505 [Abstract]
    - ภาณัฐ เดชะยนต์ ณัฎฐกิตติ์ กิตติบุญญาทิวากร ศรีโสภา เรืองหนู และคณะ
    - การเปรียบเทียบฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารในกลุ่มฟีนอลของสารสกัดจากผลมะเม่า ด้วยวิธีการสกัดที่ต่างกัน
11. วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2010 Vol.8(2),30  475498 [Abstract]
    - รวีนาถ ก่อบุญ ภาณัฐ เดชะยนต์ อรุณพร อิฐรัตน์
    - การทดสอบฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและยับยั้งเอนไซม์ไทโรซิเนสจากสารสกัดผลมะเม่า
12. อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76  214141 [Abstract]
    - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
    - ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย