EUPHORBIACEAE Antidesma spp.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 12 of total 12 item(s) found
1.
TJPS 2016 Vol.40(Suppl.),80-3 $66003 [Full] - SAKUNPAK A,PATHOMPAK P,CHAROONRATANA T,ET AL.
- THE INFLUENCE OF SIX THAI EDIBLE PLANTS ON ANTI-OXIDANT ACTIVITIES AND CHOLESTEROL ESTERASE INHIBITION.
2.
FOOD CHEM 2015 Vol.181(),248-55 $55210 [Full] - SUJITAR JORJONG,LUCHAI BUTKHUP,SUPACHAI SAMAPPITO
- PHYTOCHEMICALS AND ANTIOXIDANT CAPACITIES OF MAO-LUANG (ANTIDESMA BUNIUS L.) CULTIVARS FROM NORTHEASTERN THAILAND.
3.
INT FOOD RES J 2015 Vol.22(2),618-24 $63343 [Full] - SRIPAKDEE,T.;SRIWICHA,A.;JANSAM,N.;ET AL.
- DETERMINATION OF TOTAL PHENOLICS AND ASCORBIC ACID RELATED TO AN ANTIOXIDANT ACTIVITY AND THERMAL STABILITY OF THE MAO FRUIT JUICE.
4.
THAI J PHARM SCI 2013 Vol.38(SUPPL.),33-6 $49073 [Full] - TANWARAT KAJSONGKRAM,SARANYA LAOVITTHAYANGGOON,KUSOL IAMSUB,ET AL.
- COMPARATIVE STUDIES ON ANTIOXIDANT ACTIVITIES, TOTAL PHENOLICS AND
ANTHOCYANIN CONTENT OF FOUR NATIVE FRUITS
5.
FOOD CHEM 2013 Vol.140(),507-12 $45625 [Full] - KUNCHIT JUDPRASONG,SOMSRI CHAROENKIATKUL,PARUNYA THIYAJAI,ET AL.
- NUTRIENTS AND BIOACTIVE COMPOUNDS OF THAI INDIGENOUS FRUITS.
6.
THAI J PHARM SCI 2012 Vol.36(SUPPL.),24-6 $44069 [Full] - PAPONPAT WORASAKUNGIAT,APIRAT JAMNONKOON,WANDEE GRITSANAPAN,ET AL.
- FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITY, TOTAL PHENOLIC AND TOTAL ANTHOCYANIN CONTENTS OF EXTRACTS FROM MAMAO (ANTIDESMA GHAESEMBILLA) FRUITS.
7.
J MED ASSOC THAI 2012 Vol.95(Suppl 1),S147-53 $61615 [Full] - DECHAYONT BHANUZ;HANSAKUL PINTUSORN;ITHARAT ARUNPORN
- COMPARISON OF ANTIMICROBIAL, ANTIOXIDANT ACTIVITIES AND TOTAL PHENOLIC CONTENT OF ANTIDESMA THWAITESIANUM FRUIT EXTRACTS BY DIFFERENT METHODS.
8.
JOURNAL OF FRUIT AND ORNAMENTAL PLANT RESEARCH 2011 Vol.19(1),85-99 $61613 [Full] - BUTKHUP,LUCHAI;SAMAPPITO,SUPACHAI.
- CHANGES IN PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES, POLYPHENOL COMPOUNDS AND ANTIRADICAL ACTIVITY DURING DEVELOPMENT AND RIPENING OF MAOLUANG (ANTIDESMA BUNIUS L. SPRENG) FRUITS.
9.
FOOD CHEM 2010 Vol.118(1),147-52 $25153 [Full] - NUENGCHAMNONG N,INGKANINAN K
- ON-LINE HPLC-MS-DPPH ASSAY FOR THE ANALYSIS OF PHENOLIC ANTIOXIDANT COMPOUNDS IN FRUIT WINE: ANTIDESMA THWAITESIANUM MUELL.
10.
วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2010 Vol.8(2),46 475505 [Abstract] - ภาณัฐ เดชะยนต์ ณัฎฐกิตติ์ กิตติบุญญาทิวากร ศรีโสภา เรืองหนู และคณะ
- การเปรียบเทียบฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารในกลุ่มฟีนอลของสารสกัดจากผลมะเม่า ด้วยวิธีการสกัดที่ต่างกัน
11.
วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2010 Vol.8(2),30 475498 [Abstract] - รวีนาถ ก่อบุญ ภาณัฐ เดชะยนต์ อรุณพร อิฐรัตน์
- การทดสอบฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและยับยั้งเอนไซม์ไทโรซิเนสจากสารสกัดผลมะเม่า
12.
อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76 214141 [Abstract] - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
- ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย