Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ZINGIBERACEAE Curcuma aromatica  Salisb.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 10 of total 10 item(s) found

1. FOOD SCI BIOTECHNOL 2011 Vol.20(5),1337-45  $61855 [Full]
    - KIM,DAE-HYUNG;SUNG,NAK-YUN;KIM,JEONG-SOO;ET AL.
    - ALCOHOL METABOLIZING AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF COMPLEX HERBAL EXTRACTS FROM MEDICINAL PLANTS.
2. J AGRIC FOOD CHEM 2011 Vol.59(),12361-7  $39024 [Full]
    - LIN ZHANG,ANJANEYA S. RAVIPATI,SUNDAR RAO KOYYALAMUDI,ET AL.
    - ANTIOXIDANT AND ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITIES OF SELECTED MEDICINAL PLANTS CONTAINING PHENOLIC AND FLAVONOID COMPOUNDS.
3. REPUB KOREAN KONGKAE TAEHO KONGBO KR 2011029610 2011 Vol.(),  479430 [Abstract]
    - KIM,MI RI;JUNG,EUN JIN
    - CHOCOLATE CONTAINING CURCUMA AROMATICA AND ITS PRODUCTION METHOD.
4. FOOD CHEM TOXICOL 2010 Vol.48(),1757-60  $30415 [Full]
    - AL-REZA SM,RAHMAN A,SATTAR MA,ET AL.
    - ESSENTIAL OIL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF CURCUMA AROMATICA SALISB.
5. J FOOD BIOCHEM 2007 Vol.31(6),757-71  $19462 [Full]
    - LEE Y-L,WENG C-C,MAU J-L
    - ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ETHANOLIC AND HOT WATER EXTRACTS FROM THE RHIZOME OF CURCUMA AROMATICA.
6. J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403  361036 [Abstract]
    - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
    - DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
7. J FOOD SCI 2006 Vol.71(9),S626-32  335046 [Abstract]
    - HONG J-Y,SATO EF,KIRA Y,ET AL.
    - CURCUMA AROMATICA INHIBITS DIABETIC NEPHROPATHY IN THE RAT.
8. J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403  359684 [Abstract]
    - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
    - DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
9. FOOD CHEM 2003 Vol.82(4),583-91  248939 [Abstract]
    - MAU J-L,LAI EYC,WANG N-P,ET AL.
    - COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE ESSENTIAL OIL FROM CURCUMA ZEDOARIA.
10. รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ คณะแพทยศาสตร์ศิริราชพยาบาล ม.มหิดล Vol.(),  450591 [Abstract]
    - อุไรวรรณ พานิช กมลรัตน์ กองตาพันธ์ ทัศนี อ่อนโคกสูง และคณะ
    - ฤทธิ์ของสารสกัดจากข่าและว่านนางคำที่มีสาร ANTIOXIDANT PHENOLICS ต่อการสร้างเม็ดสีผิวเมลานินของเซลล์ที่ถูกกระตุ้นด้วยรังสีอัลตราไวโอเลต