CONVOLVULACEAE Aniseia martinicensis (Jacq.) Choisy
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 4 of total 4 item(s) found
1.
INT J FOOD PROD 2014 Vol.17(8),1763-78 489061 [Abstract] - WONG,JIN YI;MATANJUN,PATRICIA;OOI,YASMIN BENG HOUI;ET AL.
- EVALUATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES IN RELATION TO TOTAL PHENOLICS AND FLAVONOIDS CONTENT OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS BY MULTIVARIATE ANALYSIS.
2.
INT J FOOD SCI NUTR 2013 Vol.64(5),621-31 $61995 [Full] - WONG,JIN YI;MATANJUN,PATRICIA;OOI,YASMIN BENG HOUI;ET AL.
- CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS, CAROTENOIDS, VITAMINS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS.
3.
INT J FOOD SCI NUTR 2013 Vol.64(5),621-31 $47415 [Full] - WONG JIN YI;MATANJUN PATRICIA;OOI YASMIN BENG HOUI;ET AL.
- CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS, CAROTENOIDS, VITAMINS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS.
4.
ธรรมศาสตร์เวชสาร 2013 Vol.13(4),496-503 $48397 [Full] - ภูริทัต กนกกังสตาล ปิยะ ปิ่นศรศักดิ์ ศุณิตา มากชูชิต และคณะ
- ความสัมพันธ์ระหว่างระยะเวลาการสกัดกับฤทธิ์ทางชีวภาพและความคงตัวของผงยาตำรับสหัศธารา