Thai / English Name  Genus  Biological Activity

CONVOLVULACEAE Aniseia martinicensis  (Jacq.) Choisy


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 4 of total 4 item(s) found

1. INT J FOOD PROD 2014 Vol.17(8),1763-78  489061 [Abstract]
    - WONG,JIN YI;MATANJUN,PATRICIA;OOI,YASMIN BENG HOUI;ET AL.
    - EVALUATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES IN RELATION TO TOTAL PHENOLICS AND FLAVONOIDS CONTENT OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS BY MULTIVARIATE ANALYSIS.
2. INT J FOOD SCI NUTR 2013 Vol.64(5),621-31  $61995 [Full]
    - WONG,JIN YI;MATANJUN,PATRICIA;OOI,YASMIN BENG HOUI;ET AL.
    - CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS, CAROTENOIDS, VITAMINS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS.
3. INT J FOOD SCI NUTR 2013 Vol.64(5),621-31  $47415 [Full]
    - WONG JIN YI;MATANJUN PATRICIA;OOI YASMIN BENG HOUI;ET AL.
    - CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS, CAROTENOIDS, VITAMINS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SELECTED MALAYSIAN WILD EDIBLE PLANTS.
4. ธรรมศาสตร์เวชสาร 2013 Vol.13(4),496-503  $48397 [Full]
    - ภูริทัต กนกกังสตาล ปิยะ ปิ่นศรศักดิ์ ศุณิตา มากชูชิต และคณะ
    - ความสัมพันธ์ระหว่างระยะเวลาการสกัดกับฤทธิ์ทางชีวภาพและความคงตัวของผงยาตำรับสหัศธารา