COMPOSITAE (ASTERACEAE) Chrysanthemum indicum L.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 15 of total 15 item(s) found
1.
PHYTOTHER RES 2015 Vol.29(),540-8 $55183 [Full] - BUI THI THUY LUYEN,BUI HUU TAI,NGUYEN PHUONG THAO,ET AL.
- THE ANTI-OSTEOPOROSIS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF CHEMICAL CONSTITUENTS FROM CHRYSANTHEMUM INDICUM FLOWERS.
2.
SPRINGERPLUS 2014 Vol.3(1),315/1-5 $69269 [Full] - ZENG,YOUWEI;DENG,MAOCHENG;LV,ZHENCHENG;ET AL.
- EVALUATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF EXTRACTS FROM 19 CHINESE EDIBLE FLOWERS.
3.
PLOS ONE 2013 Vol.8(4),e61026 $56967 [Full] - DAI,JIAN-PING;ZHAO,XIANG-FENG;ZENG,JUN;ET AL.
- DRUG SCREENING FOR AUTOPHAGY INHIBITORS BASED ON THE DISSOCIATION OF BECLIN1-BCL2 COMPLEX USING BIFC TECHNIQUE AND MECHANISM OF EUGENOL ON ANTI-INFLUENZA A VIRUS ACTIVITY.
4.
CHIN MED 2013 Vol.4(4),148-56 $56409 [Full] - HE,ZHENGYOU;LAN,MINBO;LU,DONGYING;ET AL.
- ANTIOXIDANT ACTIVITY OF 50 TRADITIONAL CHINESE MEDICINAL MATERIALS VARIES WITH TOTAL PHENOLICS.
5.
FOOD CHEM TOXICOL 2011 Vol.49(),963-73 $34230 [Full] - KIM I-S, KO H-M, KOPPULA S, ET AL.
- PROTECTIVE EFFECT OF CHRYSANTHEMUM INDICUM LINNE AGAINST 1-METHYL-4-PHENYLPRIDINIUM ION AND LIPOPOLYSACCHARIDE-INDUCED CYTOTOXICITY IN CELLULAR MODEL OF PARKINSON'S DISEASE .
6.
JPN KOKAI TOKKYO KOHO JP 2009280514 2009 Vol.(),16pp 471802 [Abstract] - NIMURA Y
- THE ORGANIC ACID PEPTIDE-LINKAGE LUTEOLIN DERIVATIVE AND ITS MANUFACTURE WHICH SHOW THE ANTI-OXIDANT ACTION.
7.
FOOD SCI BIOTECHNOL 2008 Vol.17(2),408-12 422453 [Abstract] - EOM SH,PARK HJ,JIN CW,ET AL.
- CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY WITH TEMPERATURE AND TIME IN CHRYSANTHEMUM INDICUM L.(GAMGUK) TEAS DURING ELUTION PROCESSES IN HOT WATER.
8.
PLANTA MED 2008 Vol.74(09),PI48 404437 [Abstract] - SEO HK,BAE SM,LEE SC
- EFFECT OF DRYING CONDITIONS ON ANTIOXIDANT ACTIVITIES AND VOLATILE COMPOUNDS OF CHRYSANTHEMUM.
9.
HAN'GUK SIKP'UM YONGYANG KWAHAK HOECHI 2008 Vol.37(6),805-9 438279 [Abstract] - WOO KS,YU JS,HWANG IG,ET AL.
- ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF VOLATILE COMPOUNDS IN FLOWER OF CHRYSANTHEMUM INDICUM, C. MORIFOLIUM, AND C. ZAWADSKII.
10.
THAI PHARM HEALTH SCI J 2007 Vol.2(1),9--14 416754 [Abstract] - ชญานิศ ศรชัยธวัชวงศ์ วัฒนพร พัฒนภักดี นิตยา แซ่ลี้ และคณะ
- ชาสมุนไพรที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ
11.
SHIPIN KEJI 2006 Vol.(10),264-8 402616 [Abstract] - HU X,HAN Z,TAO Y,ET AL.
- ANTIOXIDANT ACTIVITY DETECTION OF 17 PLANT SAMPLES BY USING DPPHื METHOD.
12.
งานสัมมนา เรื่องการเผยแพร่ผลงานวิจัยด้านการพัฒนาสมุนไพรเพื่ออุตสาหกรรม กรุงเทพฯ, 28-29 ก.ย. 2549 2006 Vol.(),384-8 324479 [Abstract] - อรัญญา มิ่งเมือง อรุษา เชาวนลิขิต นันทนา อรุณฤกษ์
- การศึกษาการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากมังคุด และผลกระทบจากการแปรรูปต่อสารสำคัญของมังคุด
13.
THAI JOURNAL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES 2006 Vol.30(1-2),28-35 412528 [Abstract] - KRUAWAN K,KANGSADALAMPAI K
- ANTIOXIDANT ACTIVITY, PHENOLIC COMPOUND CONTENTS AND ANTIMUTAGENIC ACTIVITY OF SOME WATER EXTRACT OF HERBS.
14.
REPUB KOREAN KONGKAE TAEHO KONGBO KR 2005001899 2005 Vol.(), 332676 [Abstract] - KIM HJ,LEE JY,LEE YS,ET AL.
- COMPOUND HAVING ANTIOXIDANT OR ANTIVIRAL ACTIVITY OBTAINED FROM CHRYSANTHEMUM INDICUM EXTRACT.
15.
โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2003 Vol.(), 257090 [Abstract] - ศิริพล เตชะโสภณ สันติ นิ่มน้อย
- ฤทธิ์ต้านออซิเดชั่นของชาสมุนไพร.