Thai / English Name  Genus  Biological Activity

COMPOSITAE (ASTERACEAE) Chrysanthemum indicum  L.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 15 of total 15 item(s) found

1. PHYTOTHER RES 2015 Vol.29(),540-8  $55183 [Full]
    - BUI THI THUY LUYEN,BUI HUU TAI,NGUYEN PHUONG THAO,ET AL.
    - THE ANTI-OSTEOPOROSIS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF CHEMICAL CONSTITUENTS FROM CHRYSANTHEMUM INDICUM FLOWERS.
2. SPRINGERPLUS 2014 Vol.3(1),315/1-5  $69269 [Full]
    - ZENG,YOUWEI;DENG,MAOCHENG;LV,ZHENCHENG;ET AL.
    - EVALUATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF EXTRACTS FROM 19 CHINESE EDIBLE FLOWERS.
3. PLOS ONE 2013 Vol.8(4),e61026  $56967 [Full]
    - DAI,JIAN-PING;ZHAO,XIANG-FENG;ZENG,JUN;ET AL.
    - DRUG SCREENING FOR AUTOPHAGY INHIBITORS BASED ON THE DISSOCIATION OF BECLIN1-BCL2 COMPLEX USING BIFC TECHNIQUE AND MECHANISM OF EUGENOL ON ANTI-INFLUENZA A VIRUS ACTIVITY.
4. CHIN MED 2013 Vol.4(4),148-56  $56409 [Full]
    - HE,ZHENGYOU;LAN,MINBO;LU,DONGYING;ET AL.
    - ANTIOXIDANT ACTIVITY OF 50 TRADITIONAL CHINESE MEDICINAL MATERIALS VARIES WITH TOTAL PHENOLICS.
5. FOOD CHEM TOXICOL 2011 Vol.49(),963-73  $34230 [Full]
    - KIM I-S, KO H-M, KOPPULA S, ET AL.
    - PROTECTIVE EFFECT OF CHRYSANTHEMUM INDICUM LINNE AGAINST 1-METHYL-4-PHENYLPRIDINIUM ION AND LIPOPOLYSACCHARIDE-INDUCED CYTOTOXICITY IN CELLULAR MODEL OF PARKINSON'S DISEASE .
6. JPN KOKAI TOKKYO KOHO JP 2009280514 2009 Vol.(),16pp  471802 [Abstract]
    - NIMURA Y
    - THE ORGANIC ACID PEPTIDE-LINKAGE LUTEOLIN DERIVATIVE AND ITS MANUFACTURE WHICH SHOW THE ANTI-OXIDANT ACTION.
7. FOOD SCI BIOTECHNOL 2008 Vol.17(2),408-12  422453 [Abstract]
    - EOM SH,PARK HJ,JIN CW,ET AL.
    - CHANGES IN ANTIOXIDANT ACTIVITY WITH TEMPERATURE AND TIME IN CHRYSANTHEMUM INDICUM L.(GAMGUK) TEAS DURING ELUTION PROCESSES IN HOT WATER.
8. PLANTA MED 2008 Vol.74(09),PI48  404437 [Abstract]
    - SEO HK,BAE SM,LEE SC
    - EFFECT OF DRYING CONDITIONS ON ANTIOXIDANT ACTIVITIES AND VOLATILE COMPOUNDS OF CHRYSANTHEMUM.
9. HAN'GUK SIKP'UM YONGYANG KWAHAK HOECHI 2008 Vol.37(6),805-9  438279 [Abstract]
    - WOO KS,YU JS,HWANG IG,ET AL.
    - ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF VOLATILE COMPOUNDS IN FLOWER OF CHRYSANTHEMUM INDICUM, C. MORIFOLIUM, AND C. ZAWADSKII.
10. THAI PHARM HEALTH SCI J 2007 Vol.2(1),9--14  416754 [Abstract]
    - ชญานิศ ศรชัยธวัชวงศ์ วัฒนพร พัฒนภักดี นิตยา แซ่ลี้ และคณะ
    - ชาสมุนไพรที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ
11. SHIPIN KEJI 2006 Vol.(10),264-8  402616 [Abstract]
    - HU X,HAN Z,TAO Y,ET AL.
    - ANTIOXIDANT ACTIVITY DETECTION OF 17 PLANT SAMPLES BY USING DPPHื METHOD.
12. งานสัมมนา เรื่องการเผยแพร่ผลงานวิจัยด้านการพัฒนาสมุนไพรเพื่ออุตสาหกรรม กรุงเทพฯ, 28-29 ก.ย. 2549 2006 Vol.(),384-8  324479 [Abstract]
    - อรัญญา มิ่งเมือง อรุษา เชาวนลิขิต นันทนา อรุณฤกษ์
    - การศึกษาการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากมังคุด และผลกระทบจากการแปรรูปต่อสารสำคัญของมังคุด
13. THAI JOURNAL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES 2006 Vol.30(1-2),28-35  412528 [Abstract]
    - KRUAWAN K,KANGSADALAMPAI K
    - ANTIOXIDANT ACTIVITY, PHENOLIC COMPOUND CONTENTS AND ANTIMUTAGENIC ACTIVITY OF SOME WATER EXTRACT OF HERBS.
14. REPUB KOREAN KONGKAE TAEHO KONGBO KR 2005001899 2005 Vol.(),  332676 [Abstract]
    - KIM HJ,LEE JY,LEE YS,ET AL.
    - COMPOUND HAVING ANTIOXIDANT OR ANTIVIRAL ACTIVITY OBTAINED FROM CHRYSANTHEMUM INDICUM EXTRACT.
15. โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2003 Vol.(),  257090 [Abstract]
    - ศิริพล เตชะโสภณ สันติ นิ่มน้อย
    - ฤทธิ์ต้านออซิเดชั่นของชาสมุนไพร.