ZINGIBERACEAE Curcuma aeruginosa Roxb.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 5 of total 5 item(s) found
1.
BOTANICAL STUDIES 2012 Vol.53(1),55-66 $59377 [Full] - HO,YU-LING;HUANG,SHYH-SHYUN;DENG,JENG-SHYAN;ET AL.
- IN VITRO ANTIOXIDANT PROPERTIES AND TOTAL PHENOLIC CONTENTS OF WETLAND MEDICINAL PLANTS IN TAIWAN.
2.
วารสารไทยเภสัชศาสตร์และวิทยาการสุขภาพ 2011 Vol.6(1),1-6 $46673 [Full] - อ้อมใจ แต้เจริญวิริยะกุล,เมที บัวสาย, อิทธิชัย รัตนาตรานุรักษ์, และคณะ
- ฤทธิ์ต้านแซนทีนออกซิเดสของพืชสมุนไพร
3.
FOOD CHEM 2008 Vol.109(3),477-83 409956 [Abstract] - CHAN EWC,LIM YY,WONG LF,ET AL.
- ANTIOXIDANT AND TYROSINASE INHIBITION PROPERTIES OF LEAVES AND RHIZOMES OF GINGER SPECIES.
4.
LIFE SCI 2003 Vol.73(1),19-26 360762 [Abstract] - CHEN G,HUO Y,TAN D-X,ET AL.
- MELATONIN IN CHINESE MEDICINAL HERBS.
5.
อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76 214141 [Abstract] - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
- ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย