CUCURBITACEAE Momordica cochinchinensis (Lour.) Spreng.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 11 of total 11 item(s) found
1.
วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2557 Vol.12(2),9 489288 [Abstract] - พิมพพร ลีลาพรพิสิฐ, เอื้อพร ไชยวรรณ
- การประยุกต์ใช้เปลือกผลชั้นนอกของฟักข้าวในทางเครื่องสำอาง
2.
ศรีนครินทร์เวชสาร 2015 Vol.30(3),229-35 $58528 [Full] - กุลดาวรรณ จันอ่อน,ยุพา คู่คงวิริยพันธุ์,พวงรัตน์ ภักดีโชติและคณะ
- การลดภาวะความดันเลือดสูงและภาวะเครียดออกซิเดชันโดยสารสกัดจากเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวในหนูแรทที่ขาดไนตริกออกไซด์
3.
FOOD CHEM 2014 Vol.156(),58-63 $50029 [Full] - HANH PHAN-THI, YVES WACHE
- ISOMERIZATION AND INCREASE IN THE ANTIOXIDANT PROPERTIES OF LYCOPENE FROM MOMORDICA COCHINCHINENSIS (GAC) BY MODERATE HEAT TREATMENT WITH UVVIS SPECTRA AS A MARKER.
4.
THAI J PHARM SCI 2013 Vol.38(SUPPL),29-32 $49072 [Full] - PRAPAIPAT KLUNGSUPYA,WORAWAN TIATRAGOON,THANCHANOK MUANGMAN,ET AL.
- INVESTIGATION ON PHYTOCHEMICAL, ANTIOXIDANT AND CYTOTOXIC PROPERTIES OF MOMORDICA COCHINCHINENSIS (GAC) FRUIT EXTRACTED BY SUPERCRITICAL FLUID CARBON DIOXIDE (SCF-CO2) METHOD.
5.
PROCEEDING OF THE 7TH INDOCHINA CONFERENCE ON PHARMACEUTICAL SCIENCES ADVANCING PHARMACY FOR ASEAN COMMUNITY,BANGKOK, DECEMBER 14-16, 2011 2011 Vol.(),358-60 $38436 [Full] - W. TIATRAGOON,P. KLUNGSUPYA,T. MUANGMAN,ET AL.
- ANTI-OXIDANT ACTIVITIES OF SUPERCRITICAL FLUID CARBON DIOXIDE (SFE-CO2) EXTRACT OF MOMORDICA COCHINCHINENSIS (GAC) FRUIT BY PHOTOCHEMILUMINESCENCE (PCL) ASSAY.
6.
FOOD CHEM 2011 Vol.127(),1138-45 $34724 [Full] - KUBOLA J,SIRIAMORNPUN S
- PHYTOCHEMICALS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF DIFFERENT FRUIT FRACTIONS (PEEL, PULP, ARIL AND SEED) OF THAI GAC (MOMORDICA COCHINCHINENSIS SPRENG).
7.
U S PAT APPL PUBL US 2010021533 2010 Vol.(), 474837 [Abstract] - MAZED MA,MAZED S
- NUTRITIONAL SUPPLEMENT FOR THE PREVENTION OF CARDIOVASCULAR DISEASE, ALZHEIMER'S DISEASE, DIABETES, AND REGULATION AND REDUCTION OF BLOOD SUGAR AND INSULIN RESISTANCE.
8.
วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2007 Vol.5(2),76 359088 [Abstract] - สุรพล นธการกิจกุล พาณี ศิริสะอาด พิมพร ลีลาพรพิสิฐ และคณะ
- ฟักข้าว : จากผักพื้นบ้านสู่ผลิตภัณฑ์ยา ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร และเครื่องสำอาง
9.
J ETHNOPHARMACOL 2007 Vol.114(1),61-5 $17006 [Full] - FANG QM,ZHANG H,CAO Y,ET AL.
- ANTI-INFLAMMATORY AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF ETHANOL EXTRACTS OF THREE SEEDS USED AS "BOLENGGUAZI".
10.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 361036 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
11.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 359684 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.