Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ONAGRACEAE Ludwigia adscendens  (L.) H. Hara


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 4 of total 4 item(s) found

1. FOOD CHEM 2015 Vol.176(),244-53  $54403 [Full]
    - SHRAWAN SINGH,S. SWAIN,D.R. SINGH,ET AL.
    - CHANGES IN PHYTOCHEMICALS, ANTI-NUTRIENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN LEAFY VEGETABLES BY MICROWAVE BOILING WITH NORMAL AND 5% NACL SOLUTION.
2. NAT PROD SCI 2006 Vol.12(1),29-37  398784 [Abstract]
    - THUONG PT,NA MK,DANG NH,ET AL.
    - ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF VIETNAMESE MEDICINAL PLANTS.
3. รายงานการวิจัย สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ 2001 Vol.(),  278773 [Abstract]
    - สุพักตร์ พ่วงบางโพ
    - การศึกษาฤทธิ์และสมบัติทางชีวเคมีของสารต่อต้านอนุมูลอิสระในพืชผักพื้นบ้านที่พบในประเทศไทย
4. อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76  214141 [Abstract]
    - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
    - ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย