Thai / English Name  Genus  Biological Activity

EUPHORBIACEAE Sauropus androgynus  (L.) Merr.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 11 of total 11 item(s) found

1. NARESUAN UNIVERSITY JOURNAL: SCIENCE AND TECHNOLOGY 2557 Vol.22(2),116-25  $53612 [Full]
    - รัชนี เพ็ชร์ช้าง
    - การส่งเสริมสมบัติต้านอนุมูลอิสระ ปริมาณสารฟีนอลิกและฟลาโวนอยด์ทั้งหมดในปลายยอดผักหวานบ้าน ที่ได้จากการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ โดยการฉายรังสียูวีซี
2. WORLD JOURNAL OF MEDICAL SCIENCES 2014 Vol.11(3),334-41  $66173 [Full]
    - SELVI,V.SENTHAMARAI;BASKAR,ANUSHA.
    - ATTENUATION OF CYCLOOXYGENASE AND INDUCED NITRIC OXIDE SYNTHASE AND ANTIOXIDANT PROPERTIES BY SAUROPUS ANDROGYNUS (L.) MERR. PLANT LEAVES.
3. การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),203  479850 [Abstract]
    - WORAKARN JAISUBUN, ANADI NITITHAMYONG, AIKKARACH KETTAWAN
    - FORMULATION OF COENZYME Q10 - ENRICHED FRESH WHEAT NOODLES FROM PAKWAN-BAN (SAUROPUS ANDROGYNOUS (L.) MERR.) AND ITS ANTIOXIDANT ACTIVITY.
4. FOOD CHEM 2010 Vol.121(),1231-5  $29247 [Full]
    - ANDARWULAN N,BATARI R,SANDRASARI DA,ET AL.
    - FLAVONOID CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF VEGETABLES FROM INDONESIA.
5. J FOOD COMPOS ANAL 2008 Vol.21(3),229-40  $17971 [Full]
    - MASISUTHISAKUL P,PASUK S,RITTHIRUANGDEJ P
    - RELATIONSHIP BETWEEN ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF SOME THAI PLANTS.
6. THE SIXTH PRINCESS CHULABHORN INTERNATIONAL SCIENCE CONGRESS (VOL.II), BANGKOK THAILAND, NOV 25-29, 2007 2007 Vol.(),207  416929 [Abstract]
    - TEJADA M,ARZADON AD,GUZMAN MRS,ET AL.
    - CANCER CHEMOPREVENTIVE PROPERTY OF ETHANOL EXTRACTS OF SELECTED EDIBLE PLANTS IN THE PHILIPPINES
7. โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2006 Vol.(),ข  355047 [Abstract]
    - บังอร วงศ์รักษ์ ศศิลักษณ์ ปิยะสุวรรณ์
    - ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน
8. J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403  361036 [Abstract]
    - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
    - DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
9. J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403  359684 [Abstract]
    - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
    - DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
10. รายงานการวิจัย สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ 2001 Vol.(),  278773 [Abstract]
    - สุพักตร์ พ่วงบางโพ
    - การศึกษาฤทธิ์และสมบัติทางชีวเคมีของสารต่อต้านอนุมูลอิสระในพืชผักพื้นบ้านที่พบในประเทศไทย
11. อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76  214141 [Abstract]
    - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
    - ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย