EUPHORBIACEAE Sauropus androgynus (L.) Merr.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 11 of total 11 item(s) found
1.
NARESUAN UNIVERSITY JOURNAL: SCIENCE AND TECHNOLOGY 2557 Vol.22(2),116-25 $53612 [Full] - รัชนี เพ็ชร์ช้าง
- การส่งเสริมสมบัติต้านอนุมูลอิสระ ปริมาณสารฟีนอลิกและฟลาโวนอยด์ทั้งหมดในปลายยอดผักหวานบ้าน ที่ได้จากการเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อ โดยการฉายรังสียูวีซี
2.
WORLD JOURNAL OF MEDICAL SCIENCES 2014 Vol.11(3),334-41 $66173 [Full] - SELVI,V.SENTHAMARAI;BASKAR,ANUSHA.
- ATTENUATION OF CYCLOOXYGENASE AND INDUCED NITRIC OXIDE SYNTHASE AND ANTIOXIDANT PROPERTIES BY SAUROPUS ANDROGYNUS (L.) MERR. PLANT LEAVES.
3.
การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),203 479850 [Abstract] - WORAKARN JAISUBUN, ANADI NITITHAMYONG, AIKKARACH KETTAWAN
- FORMULATION OF COENZYME Q10 - ENRICHED FRESH WHEAT NOODLES FROM PAKWAN-BAN (SAUROPUS ANDROGYNOUS (L.) MERR.) AND ITS ANTIOXIDANT ACTIVITY.
4.
FOOD CHEM 2010 Vol.121(),1231-5 $29247 [Full] - ANDARWULAN N,BATARI R,SANDRASARI DA,ET AL.
- FLAVONOID CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF VEGETABLES FROM INDONESIA.
5.
J FOOD COMPOS ANAL 2008 Vol.21(3),229-40 $17971 [Full] - MASISUTHISAKUL P,PASUK S,RITTHIRUANGDEJ P
- RELATIONSHIP BETWEEN ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF SOME THAI PLANTS.
6.
THE SIXTH PRINCESS CHULABHORN INTERNATIONAL SCIENCE CONGRESS (VOL.II), BANGKOK THAILAND, NOV 25-29, 2007 2007 Vol.(),207 416929 [Abstract] - TEJADA M,ARZADON AD,GUZMAN MRS,ET AL.
- CANCER CHEMOPREVENTIVE PROPERTY OF ETHANOL EXTRACTS OF SELECTED EDIBLE PLANTS IN THE PHILIPPINES
7.
โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2006 Vol.(),ข 355047 [Abstract] - บังอร วงศ์รักษ์ ศศิลักษณ์ ปิยะสุวรรณ์
- ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้าน
8.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 361036 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
9.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 359684 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
10.
รายงานการวิจัย สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ 2001 Vol.(), 278773 [Abstract] - สุพักตร์ พ่วงบางโพ
- การศึกษาฤทธิ์และสมบัติทางชีวเคมีของสารต่อต้านอนุมูลอิสระในพืชผักพื้นบ้านที่พบในประเทศไทย
11.
อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76 214141 [Abstract] - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
- ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย