UMBELLIFERAE (APIACEAE) Eryngium foetidum L.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 5 of total 5 item(s) found
1.
FOOD CHEM 2015 Vol.176(),244-53 $54403 [Full] - SHRAWAN SINGH,S. SWAIN,D.R. SINGH,ET AL.
- CHANGES IN PHYTOCHEMICALS, ANTI-NUTRIENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN LEAFY VEGETABLES BY MICROWAVE BOILING WITH NORMAL AND 5% NACL SOLUTION.
2.
33RD CONGRESS ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND, OCTOBER 18-20, 2007, WALAILAK UNIVERSITY, NAKORN SI THAMMARAT, THAILAND 2007 Vol.(), 371014 [Abstract] - สรชัย แซ่ลิ่ม สมฤทัย หอมชื่น กันทลัส เลิศสกุลพิริยะ และคณะ
- สมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของส่วนสกัดหยาบจากพืชผักสวนครัว
3.
CHIANG MAI: CHIANG MAI UNIVERSITY (สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ) 2007 Vol.(),180p 422275 [Abstract] - KAWAREE R
- CHEMICAL COMPONENT VARIATION, CYTOTOXICITY, ANTIOXIDANT AND STABILITY OF VOLATILE OILS FROM THAI MEDICINAL PLANTS.
4.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(),491-7 $45682 [Full] - ANCHANA CHANWITHEESUK, APHIWAT TEERAWUTGULRAG, NUANSRI RAKARIYATHAM
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
5.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(3),491-7 375753 [Abstract] - CHANWITHEESUK A,TEERAWUTGULRAG A,RAKARIYATHAM N
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.