Thai / English Name  Genus  Biological Activity

UMBELLIFERAE (APIACEAE) Eryngium foetidum  L.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 5 of total 5 item(s) found

1. FOOD CHEM 2015 Vol.176(),244-53  $54403 [Full]
    - SHRAWAN SINGH,S. SWAIN,D.R. SINGH,ET AL.
    - CHANGES IN PHYTOCHEMICALS, ANTI-NUTRIENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN LEAFY VEGETABLES BY MICROWAVE BOILING WITH NORMAL AND 5% NACL SOLUTION.
2. 33RD CONGRESS ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND, OCTOBER 18-20, 2007, WALAILAK UNIVERSITY, NAKORN SI THAMMARAT, THAILAND 2007 Vol.(),  371014 [Abstract]
    - สรชัย แซ่ลิ่ม สมฤทัย หอมชื่น กันทลัส เลิศสกุลพิริยะ และคณะ
    - สมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของส่วนสกัดหยาบจากพืชผักสวนครัว
3. CHIANG MAI: CHIANG MAI UNIVERSITY (สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ) 2007 Vol.(),180p  422275 [Abstract]
    - KAWAREE R
    - CHEMICAL COMPONENT VARIATION, CYTOTOXICITY, ANTIOXIDANT AND STABILITY OF VOLATILE OILS FROM THAI MEDICINAL PLANTS.
4. FOOD CHEM 2005 Vol.92(),491-7  $45682 [Full]
    - ANCHANA CHANWITHEESUK, APHIWAT TEERAWUTGULRAG, NUANSRI RAKARIYATHAM
    - SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
5. FOOD CHEM 2005 Vol.92(3),491-7  375753 [Abstract]
    - CHANWITHEESUK A,TEERAWUTGULRAG A,RAKARIYATHAM N
    - SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.