Thai / English Name  Genus  Biological Activity

CUCURBITACEAE Luffa acutangula  (L.) Roxb.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 4 of total 4 item(s) found

1. การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),216  479856 [Abstract]
    - SIRIPORN TUNTIPOPIPAT, SOMSRI CHAROENKIATIKUL,SITIMA JITTINANDANA,ET AL.
    - KANG LIANG DECREASE NITRIC OXIDE AND REACTIVE OXYGEN SPECIES PRODUCED BY LIPOPOLYSACCHARIDE-ACTIVATED MOUSE MACROPHANGES.
2. การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),185  479846 [Abstract]
    - PARUNYA THIYAJAI,SITIMA JITTINANDANA,KUNCHIT JUDPRASONG,ET AL.
    - PHYTOCHEMICAL CONTENTS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF KAENG LIANG SOUP AND ITS MAIN INGREDIENTS.
3. FOOD & FUNCTION 2011 Vol.2(9),521-8  $66142 [Full]
    - TIWARI,ASHOK K.;REDDY,K.SRIKANTH;RADHAKRISHNAN,JANANI;ET AL.
    - INFLUENCE OF ANTIOXIDANT RICH FRESH VEGETABLE JUICES ON STARCH INDUCED POSTPRANDIAL HYPERGLYCEMIA IN RATS.
4. J SCI FOOD AGRIC 2005 Vol.85(9),1469-76  376698 [Abstract]
    - TARWADI K,AGTE V
    - ANTIOXIDANT AND MICRONUTRIENT QUALITY OF FRUIT AND ROOT VEGETABLES FROM THE INDIAN SUBCONTINENT AND THEIR COMPARATIVE PERFORMANCE WITH GREEN LEAFY VEGETABLES AND FRUITS.