CUCURBITACEAE Luffa acutangula (L.) Roxb.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 4 of total 4 item(s) found
1.
การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),216 479856 [Abstract] - SIRIPORN TUNTIPOPIPAT, SOMSRI CHAROENKIATIKUL,SITIMA JITTINANDANA,ET AL.
- KANG LIANG DECREASE NITRIC OXIDE AND REACTIVE OXYGEN SPECIES PRODUCED BY LIPOPOLYSACCHARIDE-ACTIVATED MOUSE MACROPHANGES.
2.
การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),185 479846 [Abstract] - PARUNYA THIYAJAI,SITIMA JITTINANDANA,KUNCHIT JUDPRASONG,ET AL.
- PHYTOCHEMICAL CONTENTS AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF KAENG LIANG SOUP AND ITS MAIN INGREDIENTS.
3.
FOOD & FUNCTION 2011 Vol.2(9),521-8 $66142 [Full] - TIWARI,ASHOK K.;REDDY,K.SRIKANTH;RADHAKRISHNAN,JANANI;ET AL.
- INFLUENCE OF ANTIOXIDANT RICH FRESH VEGETABLE JUICES ON STARCH INDUCED POSTPRANDIAL HYPERGLYCEMIA IN RATS.
4.
J SCI FOOD AGRIC 2005 Vol.85(9),1469-76 376698 [Abstract] - TARWADI K,AGTE V
- ANTIOXIDANT AND MICRONUTRIENT QUALITY OF FRUIT AND ROOT VEGETABLES FROM THE INDIAN SUBCONTINENT AND THEIR COMPARATIVE PERFORMANCE WITH GREEN LEAFY VEGETABLES AND FRUITS.