Thai / English Name  Genus  Biological Activity

SANTALACEAE Santalum album  L.


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 13 of total 13 item(s) found

1. PLOS ONE 2015 Vol.10(12),e0145130/1-18  $68834 [Full]
    - LUO,WEI-MIN;KONG,JING;GONG,YAN;ET AL.
    - TONGXINLUO PROTECTS AGAINST HYPERTENSIVE KIDNEY INJURY IN SPONTANEOUSLY-HYPERTENSIVE RATS BY INHIBITING OXIDATIVE STRESS AND ACTIVATING FORKHEAD BOX O1 SIGNALING.
2. CIBTECH JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 2014 Vol.3(1),18-25  $60391 [Full]
    - PRASAD,M.P.;SOUMYA,M.;BRINDA.
    - PHYTOCHEMICAL SCREENING AND IN-VITRO EVALUATION OF ANTI-OXIDANT AND ANTI-BACTERIAL PROPERTIES OF MEDICINAL PLANTS.
3. PLANTA MED 2013 Vol.79(13),PN47  485716 [Abstract]
    - N JAIARREE,A ITHARAT,P SUTHON,ET AL.
    - ANTI-INFLAMMATORY, ANTI -BACTERIAL AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF THAI MEDICINAL PLANTS FOR DIARRHEAL TREATMENT.
4. ธรรมศาสตร์เวชสาร 2013 Vol.13(4),496-503  $48397 [Full]
    - ภูริทัต กนกกังสตาล ปิยะ ปิ่นศรศักดิ์ ศุณิตา มากชูชิต และคณะ
    - ความสัมพันธ์ระหว่างระยะเวลาการสกัดกับฤทธิ์ทางชีวภาพและความคงตัวของผงยาตำรับสหัศธารา
5. PHYTOMEDICINE 2013 Vol.20(),409-16  $45362 [Full]
    - BISWAPRIYA B. MISRA, SATYAHARI DEY
    - EVALUATION OF IN VIVO ANTI-HYPERGLYCEMIC AND ANTIOXIDANT POTENTIALS OF [alpha]-SANTALOL AND SANDALWOOD OIL.
6. FOOD RES INT 2013 Vol.50(),275-81  $44016 [Full]
    - P.S.C. SRI HARSHA,MOHAMMAD IMTIYAJ KHAN,PUTTACHANDRA PRABHAKAR,ET AL.
    - CYANIDIN-3-GLUCOSIDE, NUTRITIONALLY IMPORTANT CONSTITUENTS AND IN VITRO ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF SANTALUM ALBUM L. BERRIES.
7. J AGRIC FOOD CHEM 2012 Vol.60(),11343-50  $43706 [Full]
    - MAI MITOSHI,ISOKO KURIYAMA,HIROTO NAKAYAMA,ET AL.
    - EFFECTS OF ESSENTIAL OILS FROM HERBAL PLANTS AND CITRUS FRUITS ON DNA POLYMERASE INHIBITORY, CANCER CELL GROWTH INHIBITORY, ANTIALLERGIC, AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES.
8. J COSMET SCI 2011 Vol.62(4),393-404  $54776 [Full]
    - HUANG,CHIU-CHING;WANG,HSIAO-FEN;CHEN,CHIA-HUI;ET AL.
    - A STUDY OF FOUR ANTIOXIDANT ACTIVITIES AND MAJOR CHEMICAL COMPONENT ANALYSES OF TWENTY-FIVE COMMONLY USED ESSENTIAL OILS.
9. J AGRIC FOOD CHEM 2010 Vol.58(),7218-25  $30543 [Full]
    - WEI A,SHIBAMOTO T
    - ANTIOXIDANT/LIPOXYGENASE INHIBITORY ACTIVITIES AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF SELECTED ESSENTIAL OILS.
10. โครงการพิเศษ คณะเภสัชศาสตร์ ม.มหิดล 2008 Vol.(),  450952 [Abstract]
    - ปคุณา บริพันธ์ทวีนันท์ อังคณา โควีระวงศ์
    - การศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ต้านเอนไซม์อะเซติลโคลีนเอสเทอเรส และต้านเชื้อแบคทีเรียของต้นไม้หอมอินเดีย (SANTALUM ALBUM LINN.)
11. FOOD RES INT 2006 Vol.39(2),176-81  325569 [Abstract]
    - NAITHANI V,NAIR S,KAKKAR P
    - DECLINE IN ANTIOXIDANT CAPACITY OF INDIAN HERBAL TEAS DURING STORAGE AND ITS RELATION TO PHENOLIC CONTENT.
12. J ETHNOPHARMACOL 2000 Vol.71(),23-43  $07410 [Full]
    - SCARTEZZINI P,SPERONI E
    - REVIEW ON SOME PLANTS OF INDIAN TRADITIONAL MEDICINE WITH ANTIOXIDANT ACTIVITY.
13. INDIAN DRUGS 1992 Vol.29(15),686-90  $10927 [Full]
    - JAMEEL S,PILLAI KK,HUSAIN SZ,ET AL.
    - INFLUENCE OF "KHAMIRA ABRESHAM HAKIM ARSHADWALA" ON ADRIAMYCIN INDUCED TOXICITY IN RATS.