LEGUMINOSAE (FABACEAE) - CAESALPINIOIDEAE Senna siamea (Lam.) Irwin & Barneby
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 17 of total 17 item(s) found
1.
บทคัดย่อประกวดผลงานวิชาการประจำปีการแพทย์แผนไทย การแพทย์พื้นบ้าน และการแพทย์ทางเลือกแห่งชาติ ครั้งที่ 13 2016 Vol.(),82 494751 [Abstract] - สุพนิดา วินิจฉัย,พัลลภา วุฒิภาพรกุล
- ฤทธิ์ต้านการอักเสบและต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดสมุนไพรของตำรับยาทาพระเส้นโอสถพระนารายณ์และการพัฒนาตำรับครีมนวด ทาพระเส้นตำรับโอสถพระนารายณ์
2.
ASIAN-AUSTRALAS J ANIM SIC 2014 Vol.27(10),1461-8 $60768 [Full] - LEE,J.H.;CHO,S.;PAIK,H.D.;ET AL.
- INVESTIGATION ON ANTIBACTERIAL AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES, PHENOLIC AND FLAVONOID CONTENTS OF SOME THAI EDIBLE PLANTS AS AN ALTERNATIVE FOR ANTIBIOTICS.
3.
ANALYTICAL CHEMISTRY (WASHINGTON, DC, UNITED STATES) 2012 Vol.84(15),6767-74 $45269 [Full] - INTARAKAMHANG,SIREERAT;SCHULTE,ALBERT.
- AUTOMATED ELECTROCHEMICAL FREE RADICAL SCAVENGER SCREENING IN DIETARY SAMPLES.
4.
ACTA HORTIC 2008 Vol.786(),91-7 440538 [Abstract] - CHANTONG B,KAMPEERA T,SIRIMANAPONG W,ET AL.
- ANTIOXIDANT ACTIVITY AND CYTOTOXICITY OF PLANTS COMMONLY USED IN VETERINARY MEDICINE.
5.
J FOOD COMPOS ANAL 2008 Vol.21(3),229-40 $17971 [Full] - MASISUTHISAKUL P,PASUK S,RITTHIRUANGDEJ P
- RELATIONSHIP BETWEEN ANTIOXIDANT PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF SOME THAI PLANTS.
6.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 361036 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
7.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 359721 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
8.
J SCI FOOD AGRIC 2006 Vol.86(14),2395-403 359684 [Abstract] - YANG R-Y,TSOU SCS,LEE T-C,ET AL.
- DISTRIBUTION OF 127 EDIBLE PLANT SPECIES FOR ANTIOXIDANT ACTIVITIES BY TWO ASSAYS.
9.
รายงานการวิจัย สถาบันวิจัยและพัฒนา มหาวิทยาลัยศิลปากร 2006 Vol.(), 450570 [Abstract] - มนฤดี สุขมา จันทนา ยะหัวฝาย ผ่องพรรณ ศิริพงษ์ และคณะ
- การทดสอบฤทธิ์แอนติออกซิแดนท์และฤทธิ์ป้องกันเซลล์ประสาทตายของบาราคอลไฮโดรคลอไรด์และสารสกัดจากเปลือกผลมังคุด
10.
J ETHNOPHARMACOL 2006 Vol.108(3),340-8 $16039 [Full] - KAUR G,SARWAR ALAM M,JABBAR Z,ET AL.
- EVALUATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITY OF CASSIA SIAMEA FLOWERS.
11.
J NATL RES COUNCIL THAILAND 2005 Vol.37(1),15-23 313722 [Abstract] - REANMONGKOL W,SUBHADHIRASAKUL S,WATANABE H
- ANTIOXIDATIVE ACTIVITY OF BARAKOL EXTRACTED FROM THE LEAVES OF CASSIA SIAMEA LAMK.
12.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(3),491-7 375753 [Abstract] - CHANWITHEESUK A,TEERAWUTGULRAG A,RAKARIYATHAM N
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
13.
การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่ 31, นนทบุรี, 18-20 ต.ค. 2548 2005 Vol.(), 317444 [Abstract] - สุวิมล สุรัสโม วีณา นุกูลการ วันดี กฤษณพันธ์ และคณะ
- ผลของสมุนไพรไทยต่อการอักเสบจากเชื้อแบคทีเรียก่อสิว
14.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(),491-7 $45682 [Full] - ANCHANA CHANWITHEESUK, APHIWAT TEERAWUTGULRAG, NUANSRI RAKARIYATHAM
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
15.
THAI J PHARM SCI 2001 Vol.25(Suppl),32 214143 [Abstract] - LOHAKACHORNPAN P,WEERARITHA W,RUANGRUNGSI N
- SCREENING FOR FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITY FROM THEAI LOCAL VEGTABLES AND MEDICINAL PLANTS
16.
อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76 214141 [Abstract] - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
- ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย
17.
รายงานการวิจัย สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ 2001 Vol.(), 278773 [Abstract] - สุพักตร์ พ่วงบางโพ
- การศึกษาฤทธิ์และสมบัติทางชีวเคมีของสารต่อต้านอนุมูลอิสระในพืชผักพื้นบ้านที่พบในประเทศไทย