COMPOSITAE (ASTERACEAE) Pluchea indica (L.) Less.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 8 of total 8 item(s) found
1.
PLANTA MED 2015 Vol.81(),PM_211 492330 [Abstract] - B VONGSAK,S KONGKIATPAIBOON
- FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITY OF PLUCHEA INDICA, RHIZOPHORA MUCRONATA AND RHIZOPHORA APICULATA EDIBLE LEAF EXTRACTS.
2.
การประชุมวิชาการวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่ 40, ขอนแก่น: 2-4 ธันวาคม 2557 2014 Vol.(),920 $57335 [Full] - ATHIKHUN SRIPRAI,PHIJITHRA PIWKLENG,PHUNPATCH PONGSUPUN,ET AL.
- ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF PLUCHEA INDICA (LINN.) LESS. EXTRACTS.
3.
การประชุมวิชาการโภชนาการแห่งชาติ ครั้งที่ 5 กรุงเทพฯ, 5-7 กันยายน 2554 2011 Vol.(),213 479854 [Abstract] - RATTIYA BOONBAI,CHATCHAWIN PETCHLERT
- INHIBITORY EFFECT OF INDIAN MARSH FLEABANE TEA ON THE LIPID PEROXIDATION.
4.
J FOOD COMPOS ANAL 2011 Vol.24(),506-15 $36113 [Full] - SHAIDA FARIZA SULAIMAN,AZLIANA ABU BAKAR SAJAK,KHENG LEONG OOI,ET AL.
- EFFECT OF SOLVENTS IN EXTRACTING POLYPHENOLS AND ANTIOXIDANTS OF SELECTED RAW VEGETABLES.
5.
J FOOD SCI 2010 Vol.75(1),C28-35 $30295 [Full] - MUSTAFA RA,ABDUL HAMID A,MOHAMED S,ET AL.
- TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS, FLAVONOIDS, AND RADICAL SCAVENGING ACTIVITY OF 21 SELECTED TROPICAL PLANTS.
6.
FOOD CHEM 2010 Vol.121(),1231-5 $29247 [Full] - ANDARWULAN N,BATARI R,SANDRASARI DA,ET AL.
- FLAVONOID CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF VEGETABLES FROM INDONESIA.
7.
FOOD CHEM 2010 Vol.121(4),1231-5 474386 [Abstract] - ANDARWULAN N,BATARI R,SANDRASARI DA,ET AL.
- FLAVONOID CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF VEGETABLES FROM INDONESIA.
8.
CONGRESS ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND, 34TH, BANGKOK THAILAND, DEC 31 -NOV 2, 2008 2008 Vol.(),C3_C0259 422339 [Abstract] - นุจรินทร์ ศิริวาลย์ คมกริช วงศ์ภาคำ
- การศึกษาปริมาณธาตุและฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักพื้นบ้านภาคตะวันออกเฉียงเหนือ